Uitlaat service

Bij ons betaalt u nooit teveel. Wij hanteren eerlijke prijzen en nemen alle werkzaamheden vooraf met u door

Is uw uitlaat stuk of wilt u deze laten controleren? Onze monteurs lopen dit graag voor u na. Zo voorkomt u onnodige latere reparatiekosten en weet u zeker veilig op weg te gaan.

Waarom uw uitlaat laten controleren?

Er zijn verschillende redenen waarom het belangrijk is uw uitlaat te laten controleren. Namelijk:

  • Een goed functionerende uitlaat verbetert de prestatie van de motor.
  • Een goede uitlaat voorkomt geluidshinder
  • Een niet goed functionerende uitlaat kan extra belastend zijn voor het milieu

Heeft u twijfels over de werking van uw uitlaat? Kom dan gerust langs voor een gratis en vrijblijvende controle in Hoorn!

Wanneer is uw uitlaat toe aan vervanging?

Dat een uitlaat slijt, is niet meer dan normaal. Hoe langer hij wordt gebruikt, hoe verder deze slijt. Mogelijke uitlaatdefecten en -slijtagevormen zijn:

  • Lekke pakkingen. De pakkingen die voor afdichting zorgen, kunnen gaan lekken.
  • Gebroken of afgescheurde ophangrubbers. Ophangrubbers kunnen als gevolg van uitdroging breken of afscheuren, waardoor het uitlaatsysteem of een gedeelte daarvan kan afbreken.
  • Losse of afgebroken scheidingsschotten of doorvoerbuizen. Scheidingsschotten en doorvoerbuizen in de dempers kunnen als gevolg van corrosie los gaan zitten of afbreken en daardoor een hinderlijke rammel veroorzaken.
  • Afgescheurde demperbeugel(s). Demperbeugel(s), voor ophanging van de uitlaatdemper, kan als gevolg van corrosievorming afscheuren, waardoor de demper kan afbreken.
  • Corrosieslijtage van binnenuit. De agressieve zuren en condensvorming die bij het verbrandingsproces in de motor vrijkomen, blijven ten dele achter op de laagste punten in de uitlaatdempers en veroorzaken een verhoogde corrosieslijtage van binnenuit.

Heeft u nog vragen? Neem direct contact op of komt gerust langs voor gratis & vrijblijvend advies!

Maak direct een afspraak

Reparatie & Onderhoud bij De Stadsgarage in Hoorn

Sinds 1953 streven wij ernaar om klanten, zoals u, de beste service te verlenen tegen de scherpste tarieven. Onze kernwaarden hebben ervoor gezorgd dat wij al meer dan 60 jaar onze klanten tevreden houden. U ontvangt kwaliteits-onderhoud & reparaties van gecertificeerde monteurs. Als blijk van kwaliteit zijn wij erkend partner van de BOVAG en PCA TOP Merkspecialist Maak gebruik van onze goedkope prijzen door de aankoop van onderdelen tegen scherpe tarieven en het hanteren van een lager uurtarief dan onze concurrenten. Wij geven u gratis advies voorgaand aan de reparatie. Zo staat u niet voor verrassingen en ontvangt u altijd de service de het beste aansluit op uw auto.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0229-235544 info@stadsgarage.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0229-235544

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×